5 saker ni inte visste om vår familj!

Gäatbloggning nr 3! ;)

1:När vi var i Thailand nu så skulle mamma springa ner till vattnet och fota mig och Tina (med Tinas undervattens kamera) när vi badade och då kom en fet våg som gjorde att mamma ramlade och skrapade upp rumpan, och gissa vad!? Hon håller upp Tinas undervattens kamera i luften för att den inte ska bli blöt? Hallå!? Det är en undervattens kamera mamma!

2: När Tina var 5 år var hon expert på att skjuta pärlor från näsan!

3: När Tina är sur så vibrerar hennes näsborrar. ;)

4: När Tina var 6år skulle hon tävla i simning och det var 50m fritt, alltså 2 längder vad hon vill. Det började med att hon simmade bröstsim, sen bytte hon till ryggsim sen bytte hon hela tiden enda tills hon kom i mål, hon simmade alla simsätt hon kunde, och gissa vad, HON VANN! ;)

5: För två år sen när vi var hos mormor och morfar så hade dem skaffat en liten hund. Tina var helt säker på att det var en hona (tjej hund) och döpte den efter ett tjej namn! När vi skulle åka tillbaka hem så skulle vi lämna hunden till en annan tjej som skulle ha den under tiden vi var hemma, så sista dagen precis innan vi ska lämna den hunden så kommer våra kusiner dit och hans familj och konstaterar att hunden är en hane (kill-hund) så Tina vågar inte säga till tjejen som ska köpa hunden att det är en hane så hon lämnar över den och övertygar tjejen att det är en hona! ;)

But, I ℒℴѵℯ my sister ändå!<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback